Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Studiecoaching – Pakket 1

 200,00

Artikelnummer: SC1 Categorie:

Welkom bij onze uitgebreide selectie van coachingpakketten, ontworpen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en te begeleiden. Onze doelgerichte online coachingpakketten bieden een gestructureerde aanpak om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw specifieke doelen en het overwinnen van persoonlijke uitdagingen. Of je nu op zoek bent naar professionele begeleiding om jouw groei te versnellen, je voor te bereiden op een belangrijke examenopdracht, of gewoon meer inzicht wilt krijgen in jezelf, we hebben een pakket dat bij jouw behoeften past. Ontdek de mogelijkheden van onze diverse coachingpakketten en investeer in je eigen groei en succes.

Beschikbare pakketten

Pakket 1 (€ 200,00)
Pakket 2 (€ 300,00)
Pakket 3 (€ 400,00)
Pakket 4 (€ 500,00)
Pakket 5 (€ 600,00)
Pakket 1 (€ 200,00)

Ontvang 2 sessies van 1 uur online coaching om je persoonlijke doelen te bereiken. Deze gerichte begeleiding biedt individuele aandacht en ondersteuning om jouw specifieke uitdagingen aan te pakken.

Pakket 2 (€ 300,00)

Kies voor 3 online coachingssessies van 1 uur elk om dieper in te gaan op jouw ontwikkeling. Dit pakket biedt een uitgebreidere begeleiding, waardoor er meer ruimte is om aan verschillende aspecten van je groei te werken.

Pakket 3 (€ 400,00)

Opteer voor 4 online coachingssessies van 1 uur per stuk en vergroot de impact van jouw persoonlijke groei. Dit pakket is ideaal voor wie op zoek is naar een uitgebreidere begeleiding om diverse doelen te bereiken.

Pakket 4 (€ 500,00)

Ga voor 4 online coachingssessies van 1 uur, aangevuld met 1 uur begeleiding bij je examenopdracht. Dit pakket biedt niet alleen ondersteuning bij algemene groei, maar ook specifieke begeleiding bij het voorbereiden en uitvoeren van examenopdrachten.

Pakket 5 (€ 600,00)

Haal het maximale uit je groeiproces met 5 online coachingssessies van 1 uur en 1 uur begeleiding bij je examenopdracht. Dit uitgebreide pakket is ontworpen voor diegenen die intensieve ondersteuning willen bij zowel algemene ontwikkeling als examenvoorbereiding.

Effectieve opleidingen in het vakgebied Bedrijfskunde in de niveau's MBOStudiecoaching – Pakket 1
 200,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.