Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kwaliteitswaarborgen

CRSVG-keurmerk

CRSVG erkend voor opleidingenAlle opleidingen en praktijkcursussen van Business Training Holland zijn CRSVG-erkend. Het CRSVG-keurmerk staat voor Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders. Met deze erkenning borgen wij zowel de kwaliteit van al onze programma’s, alsmede de kwaliteit van het proces rondom de cursist.

De organisatie van CRSVG is opgebouwd uit professionals van de verschillende vakgebieden. Deze professionals toetsen voor het verkrijgen van de erkenning verschillende aspecten, zoals het proces van advies en voorlichting, het financiële proces, de inhoud van de opleidingen op basis van de eindtermen afgeleid van de accreditatie, de kwaliteit van de coaches en het proces van de beoordeling van de eindopdrachten/examens. Om CRSVG-erkend te worden, staan alle checks in het teken van de kwaliteit voor de cursist.

De professionals van de Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders – organisatie toetsen regelmatig op verschillende onderdelen van het betreffende opleidingsinstituut, waardoor de kwaliteit voortdurend aantoonbaar is. Door deze erkenning kunnen wij de juiste kwaliteitsstandaarden bieden.

Evaluatie cursisten

Daarnaast onderzoekt Business Training Holland zelf ook wat de kwaliteit is van haar opleidingen, door middel van evaluaties met cursisten. Business Training Holland hecht veel waarde aan de beoordeling en feedback van haar cursisten. De resultaten hiervan worden daarom gebruikt om de kwaliteit continu te verbeteren.

Scroll naar boven