Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Post-HBO Senior Facility Management (6 maanden)

 1.199,00

Exclusief btw

Ben je al goed bekend met facility management op HBO-niveau en wil je blijven groeien in dit vakgebied? Deze opleiding biedt een kans om je kennis verder uit te breiden naast je bestaande ervaring. Het is een volgende stap om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om als facility manager strategische beslissingen te kunnen nemen. Tijdens deze opleiding richt je je op facility en projectmanagement, waarbij onderwerpen als performancemanagement, inkoop- en kwaliteitsmanagement, facilitaire projecten en vastgoed aan bod komen. Je leert hoe je een effectief facilitair (strategisch) plan kunt opstellen en hoe je kwaliteitszorg kunt waarborgen. Naast de theoretische aspecten, pas je de opgedane kennis ook toe in de praktijk door middel van het schrijven van een verbeterplan en het uitvoeren van praktijkgerichte opdrachten die relevant zijn voor jouw dagelijkse werkzaamheden.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in het inrichten van facility management.
  • Je bent in staat om performancemanagement toe te passen.
  • Je weet hoe je een facilitair plan op kunt stellen.
  • Je bent in staat om timemanagement toe te passen.
  • Je hebt inzicht in facilitaire projecten.
  • Je kunt sturen op kwaliteitszorg.
  • Je weet hoe je kunt sturen op facilitaire verbeteringen.
  • Je bent in staat om effectief projectmanagement toe te passen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: Post-HBO Strategic Facility Management en Post-HBO Strategic Project Management.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: Post-HBO Strategic Facility Management en Post-HBO Strategic Project Management.

Diploma

Deze praktische opleiding Post-HBO Senior Facility Management biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • Post-HBO Senior Facility Management
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.199,00


Exclusief btw

Post-HBO Senior Facility Management (6 maanden)
 1.199,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.