Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Post-HBO Senior Business Management (6 maanden)

 1.199,00

Exclusief btw

Wil je je zakelijke expertise naar een hoger niveau tillen? De Post-HBO Senior Business Management opleiding biedt een diepgaand begrip van strategisch beleid, bedrijfsprocesanalyse en het formuleren van verbeteringen. Naast deze kerngebieden omvat de opleiding ook onderwerpen zoals organisatiecockpit, supply chain management, risicobeheer, procesoptimalisatie, organisatorische kernwaarden, veranderstrategieën en geavanceerde logistieke concepten. Praktische opdrachten stellen je in staat om de verworven kennis direct toe te passen in je eigen professionele omgeving. Door deze opleiding te volgen, ontwikkel je de vaardigheden om strategisch business management effectief toe te passen.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in visie, missie en strategie.
  • Je weet hoe je changemanagement kunt toepassen.
  • Je bent in staat om strategische alternatieven te ontwikkelen.
  • Je weet welke stijlen van leiderschap je toe kunt passen.
  • Je hebt inzicht in leiderschap en verandermanagement.
  • Je bent in staat om verander strategieën toe te passen.
  • Je hebt inzicht in management en leiderschap.
  • Je weet hoe je om kunt gaan met weerstanden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: Post-HBO Strategic Management en Post-HBO Strategic Changemanagement.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: Post-HBO Strategic Management en Post-HBO Strategic Changemanagement.

Diploma

Deze praktische opleiding Post-HBO Senior Business Management (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • Post-HBO Senior Business Management (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.199,00


Exclusief btw

Post-HBO Senior Business Management (6 maanden)
 1.199,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.