Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MHBO Facilitair Medewerker (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Een MHBO-opleiding fungeert als een ideale overgang van MBO naar HBO, en biedt een solide basis voor verdere studies op HBO-niveau. Het programma is grotendeels gelijk aan het MBO-programma, maar heeft aanvullende opdrachten ter voorbereiding op HBO-niveau.

Als facilitair medewerker vervul je een belangrijke rol binnen een organisatie door alle medewerkers te ondersteunen bij verschillende taken, waardoor ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Deze opleiding behandelt niet alleen verschillende facilitaire aspecten, maar richt zich ook op gebouwenbeheer. Je verwerft kennis over onderwerpen zoals catering, kantoorartikelen, wagenparkbeheer, schoonmaak, vergaderzaalbeheer, Arbo, BHV en de organisatie van gebouwen. Na afronding van deze opleiding heb je een uitgebreid begrip van diverse aspecten van facilitair management. Daarnaast pas je de geleerde kennis toe in de praktijk door middel van praktijkgerichte opdrachten.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in beveiliging van gebouwen.
  • Je bent in staat om een planning voor gebouwenbeheer te maken.
  • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten.
  • Je kunt een onderhoudsplan voor gebouwen opstellen.
  • Je bent in staat om te werken volgens Arbo.
  • Je weet hoe je bewegwijzering in gebouwen kunt inrichten.
  • Je kunt een verhuisplan opstellen.
  • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Gebouwenbeheer.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Gebouwenbeheer.

Diploma

Deze praktische opleiding MHBO Facilitair Medewerker (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MHBO Facilitair Medewerker (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MHBO Facilitair Medewerker (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.