Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MHBO Facilitair Leidinggevende (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Een MHBO-opleiding fungeert als een ideale overgang van MBO naar HBO, en biedt een solide basis voor verdere studies op HBO-niveau. Het programma is grotendeels gelijk aan het MBO-programma, maar heeft aanvullende opdrachten ter voorbereiding op HBO-niveau.

Als leider binnen facilitair management draag je de verantwoordelijkheid voor de facilitaire diensten in je organisatie. Je zorgt ervoor dat alle teamleden op de juiste manier ondersteund worden, zodat ze optimaal kunnen presteren. Ook geef je leiding aan de facilitaire afdeling, waarbij je verschillende medewerkers aanstuurt. Als je op zoek bent naar kennis en vaardigheden om dit vakgebied beter te begrijpen en om effectief leiderschap te ontwikkelen, dan is deze opleiding ideaal voor jou. Gedurende deze opleiding leer je over diverse aspecten van facilitair management, zoals verhuizingen, schoonmaak, catering en Arbo. Daarnaast krijg je inzicht in verschillende managementvaardigheden, waaronder leiderschapsstijlen, motivatie en inspiratie. Door middel van praktijkgerichte opdrachten krijg je de kans om de geleerde theorie toe te passen in jouw specifieke werkomgeving.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je ben je in staat om te werken volgens Arbo.
  • Je heb je inzicht in coaching.
  • Je kun je werkzaamheden delegeren.
  • Je heb je inzicht in vergaderzaalbeheer.
  • Je kun je een verhuisplan opstellen.
  • Je weet je hoe je werkzaamheden kunt meten.
  • Je ben je in staat om medewerkers te motiveren en te coachen.
  • Je kun je verschillende stijlen van leidinggeven toepassen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Managementvaardigheden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Managementvaardigheden.

Diploma

Deze praktische opleiding MHBO Facilitair en Leidinggevende (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MHBO Facilitair en Leidinggevende (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MHBO Facilitair Leidinggevende (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.