Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MHBO Facilitair en Voorraadbeheer (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Een MHBO-opleiding fungeert als een ideale overgang van MBO naar HBO, en biedt een solide basis voor verdere studies op HBO-niveau. Het programma is grotendeels gelijk aan het MBO-programma, maar heeft aanvullende opdrachten ter voorbereiding op HBO-niveau.

Facilitair management en voorraadbeheer omvat het beheer van alle facilitaire aspecten binnen een organisatie, waaronder ondersteuning bieden aan medewerkers, voorraadbeheer van goederen, het organiseren van werkruimtes en -middelen, en het waarborgen van een efficiënte werkomgeving. Als facilitair medewerker richt je je op het vervullen van de behoeften van medewerkers, het coördineren van processen en het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid binnen de organisatie. Belangrijke aspecten van dit vakgebied zijn onder meer het naleven van KAM-normen (kwaliteit, Arbo en milieu), het vaststellen en monitoren van KPI’s, het uitvoeren van evaluaties en gebouwenbeheer. Tijdens deze opleiding word je getraind in de theoretische en praktische aspecten van facilitair management, inclusief voorraadbeheer, zodat je adequaat kunt inspelen op de behoeften van de organisatie en haar medewerkers.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer.
  • Je bent in staat om te werken volgens Arbo.
  • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten.
  • Je kunt een verhuisplan opstellen.
  • Je hebt inzicht in voorraadbeheersystemen.
  • Je weet hoe je voorraadoptimalisatie toepast.
  • Je bent in staat om te werken met soorten voorraden.
  • Je weet hoe je werkt met een voorraadplanning.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Voorraadbeheer.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Voorraadbeheer.

Diploma

Deze praktische opleiding MHBO Facilitair en Voorraadsbeheer (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MHBO Facilitair en Voorraadsbeheer (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MHBO Facilitair en Voorraadbeheer (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.