Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MHBO Facilitair en Magazijnbeheer (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Een MHBO-opleiding fungeert als een ideale overgang van MBO naar HBO, en biedt een solide basis voor verdere studies op HBO-niveau. Het programma is grotendeels gelijk aan het MBO-programma, maar heeft aanvullende opdrachten ter voorbereiding op HBO-niveau.

Facilitair management en magazijnbeheer omvat een breed scala aan taken gericht op het ondersteunen van de medewerkers binnen een organisatie. Als facilitair medewerker ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van diverse facilitaire taken, zoals het beheren van vergaderzalen, het regelen van verhuizingen, het organiseren van schoonmaakdiensten, magazijnbeheer, catering en het beheren van het wagenpark. Belangrijke aspecten van dit vakgebied zijn onder andere het waarborgen van kwaliteit, Arbo-richtlijnen naleven, milieubeheer, en het behalen van gestelde KPI’s. Gedurende de opleiding verdiep je je in de interne organisatie van facilitaire processen, magazijnbeheer en voorraadmanagement. Ook leer je praktische vaardigheden toepassen door middel van praktijkgerichte opdrachten, waarbij je theoretische kennis direct in de praktijk brengt.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in magazijnfuncties
  • Je bent in staat om goederen te ontvangen en op te slaan
  • Je kunt kwaliteit en veiligheid toepassen in je werk
  • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten
  • Je kunt een verhuisplan opstellen
  • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer
  • Je bent in staat om te werken volgens Arbo
  • Je weet hoe je omgaat met intern transport

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Magazijnbeheer.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Magazijnbeheer.

Diploma

Deze praktische opleiding MHBO Facilitair en Magazijnbeheer (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MHBO Facilitair en Magazijnbeheer (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MHBO Facilitair en Magazijnbeheer (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.