Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MHBO Facilitair en Logistiek (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Een MHBO-opleiding fungeert als een ideale overgang van MBO naar HBO, en biedt een solide basis voor verdere studies op HBO-niveau. Het programma is grotendeels gelijk aan het MBO-programma, maar heeft aanvullende opdrachten ter voorbereiding op HBO-niveau.

Facilitair management en logistiek omvatten een breed scala aan verantwoordelijkheden die gericht zijn op het ondersteunen van de operationele activiteiten van een organisatie. Als facilitair medewerker ben je betrokken bij het beheren en coördineren van verschillende diensten en middelen die essentieel zijn voor het functioneren van de organisatie. Dit omvat onder meer het beheer van faciliteiten zoals vergaderzalen, het regelen van verhuizingen, schoonmaakdiensten, catering, wagenparkbeheer, inkoop, logistiek en voorraadbeheer.

Belangrijke aspecten binnen dit vakgebied zijn onder andere het waarborgen van kwaliteit, gezondheid en veiligheid op de werkvloer (Arbo), milieuzorg, het opstellen van effectieve projectplannen en het beheren van inkoopprocessen. Tijdens deze opleiding in facilitair management en logistiek worden de aspecten uitgebreid behandeld en leer je praktische vaardigheden toepassen in realistische situaties. Je ontwikkelt de nodige expertise om facilitaire processen te optimaliseren, KPI’s te gebruiken voor prestatieverbetering, benchmarks uit te voeren, de logistiek goed te verzorgen en effectief gebouwenbeheer te implementeren. Door praktijkgerichte opdrachten toe te passen, leer je de geleerde concepten en strategieën effectief te implementeren in de dagelijkse praktijk van facilitair management en logistiek.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer.
  • Je bent in staat om te werken volgens Arbo.
  • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten.
  • Je kunt een verhuisplan opstellen.
  • Je hebt inzicht in logistieke concepten.
  • Je bent in staat om logistiek verbeteracties uit te voeren.
  • Je kunt logistieke parameters opstellen.
  • Je hebt inzicht in supply chain management.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Management en Logistiek.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Management en Logistiek.

Diploma

Deze praktische opleiding MHBO Facilitair en Logistiek (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MHBO Facilitair en Logistiek (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MHBO Facilitair en Logistiek (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.