Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MHBO Facilitair en Inkoop (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Een MHBO-opleiding fungeert als een ideale overgang van MBO naar HBO, en biedt een solide basis voor verdere studies op HBO-niveau. Het programma is grotendeels gelijk aan het MBO-programma, maar heeft aanvullende opdrachten ter voorbereiding op HBO-niveau.

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding wordt uitgebreid ingegaan op alle facetten van het vakgebied facilitair management en inkoop. Je verwerft inzicht in de essentie van de facilitaire zaken en de inkoop van facilitaire goederen. Door praktijkgerichte opdrachten pas je de theoretische kennis toe op jouw werkomgeving. Als medewerker in facilitair management bied je ondersteuning aan de organisatie door middel van de benodigde middelen en diensten voor medewerkers in te kopen en te leveren, waardoor zij hun taken effectief kunnen uitvoeren. Deze opleiding biedt een rijke bron aan kennis om het vakgebied in de diepte te verkennen. Je behandelt onderwerpen als gebouwenbeheer, vergaderzaalbeheer, inkoop, verhuizingen, schoonmaak, BHV en Arbo.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in leveranciersselectiemethoden.
  • Je bent in staat om te werken volgens Arbo.
  • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten.
  • Je kunt een verhuisplan opstellen.
  • Je hebt inzicht in de fasering van inkoop.
  • Je bent in staat om bestelmethodieken toe te passen.
  • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer.
  • Je bent in staat om te sturen op prestatiemetingen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Inkoopbeheer.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Facilitaire zaken en MHBO Inkoopbeheer.

Diploma

Deze praktische opleiding MHBO Facilitair en Inkoop (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MHBO Facilitair en Inkoop (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MHBO Facilitair en Inkoop (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.