Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MHBO Eventmanagement (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Een MHBO-opleiding fungeert als een ideale overgang van MBO naar HBO, en biedt een solide basis voor verdere studies op HBO-niveau. Het programma is grotendeels gelijk aan het MBO-programma, maar heeft aanvullende opdrachten ter voorbereiding op HBO-niveau.

Het vakgebied van eventmanagement is boeiend en constant in beweging. Het omvat het organiseren, coördineren en uitvoeren van diverse projecten, elk met unieke uitdagingen en verantwoordelijkheden. Tijdens deze opleiding ontdek je de fundamenten van de organisatie van evenementen. Je leert over verschillende soorten evenementen, het opstellen van een gedetailleerd evenementenplan en het waarborgen van de kwaliteit van een evenement. Je verdiept je ook in essentiële aspecten zoals projectplanning, budgetbeheer, klantgerichtheid en strategische overwegingen bij het organiseren van evenementen.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je krijgt inzicht in de organisatie van evenementen
  • Je bent in staat om een projectplanning op te stellen
  • Je leert hoe je een evenementendraaiboek kunt opstellen
  • Je krijgt inzicht in de kwaliteitsborging bij evenementen
  • Je krijgt inzicht in de inhoud van een project
  • Je leert hoe je SMART doelen kunt formuleren
  • Je bent in staat om klantgericht te werken
  • Je leert hoe je kunt sturen op beheeraspecten

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Evenementenorganisatie en MHBO Werken in Projecten.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MHBO Evenementenorganisatie en MHBO Werken in Projecten.

Diploma

Deze praktische opleiding MHBO Eventmanagement (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MHBO Eventmanagement (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MHBO Eventmanagement (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.