Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MHBO Eventmanagement (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Een MHBO-opleiding fungeert als een ideale overgang van MBO naar HBO, en biedt een solide basis voor verdere studies op HBO-niveau. Het programma is grotendeels gelijk aan het MBO-programma, maar heeft aanvullende opdrachten ter voorbereiding op HBO-niveau.

Ben je actief in de evenementenindustrie en zoek je naar een verdieping in organisatiestrategieën, het opstellen van draaiboeken en het waarborgen van de kwaliteit van evenementen? Deze opleiding biedt niet alleen een basis in evenementenorganisatie, maar gaat ook dieper in op marketing, projectmanagement en diverse communicatieve vaardigheden die essentieel zijn voor het succesvol organiseren van evenementen. Je zult je verdiepen in vaktermen zoals projectorganisatie, projectplanning en strategische aspecten van evenementen. Door het volgen van deze cursus leer je niet alleen hoe je een gedegen evenementendraaiboek opstelt, maar ook hoe je kostenbewust kunt opereren, marktonderzoek kunt uitvoeren en welke typen evenementen er zijn.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Deze complete leergang bestaat uit vier modules en biedt een diepgaand inzicht in alle basisaspecten van het facilitaire vakgebied. Daarnaast worden onderwerpen behandeld die aanzienlijk bijdragen aan de toegevoegde waarde voor functies binnen een facilitaire werkomgeving.

Leerdoelen

 • Je krijgt inzicht in de organisatie van evenementen.
 • Je leert hoe je een evenementendraaiboek op kunt stellen.
 • Je bent in staat om SMART doelen te formuleren.
 • Je krijgt inzicht in de kwaliteitsborging bij evenementen.
 • Je bent in staat om een projectplanning op te stellen.
 • Je leert hoe je kunt sturen op beheeraspecten.
 • Je krijgt inzicht in de marketingmix.
 • Je leert hoe je kunt gaan onderhandelen.
 • Je krijgt inzicht in marktontwikkelingen.
 • Je bent in staat om marktonderzoek uit te voeren.
 • Je leert hoe je met medewerkers een kritiekgesprek kunt voeren.
 • Je krijgt inzicht in de communicatie voor een ondernemer.
 • Je bent in staat om de juiste gesprekstechnieken toe te passen.
 • Je bent in staat om klantgericht te werken.
 • Je hebt inzicht in de inhoud van een project.
 • Je leert hoe je een concurrentieanalyse kunt maken.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MHBO Evenementenorganisatie, MHBO Werken in Projecten, MHBO Basiskennis van Marketing en MHBO Communicatieve Vaardigheden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MHBO Evenementenorganisatie, MHBO Werken in Projecten, MHBO Basiskennis van Marketing en MHBO Communicatieve Vaardigheden.

Diploma

Deze praktische opleiding MHBO Eventmanagement (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • MHBO Eventmanagement (1 jaar)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

MHBO Eventmanagement (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.