Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MBO Facilitair Medewerker (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

In de rol van facilitair medewerker vervul je een cruciale positie binnen de organisatie, waarbij je de medewerkers ondersteunt bij diverse activiteiten, waardoor zij optimaal kunnen functioneren. Tijdens deze opleiding verwerf je niet alleen inzicht in facilitaire taken, maar ook in gebouwenbeheer. Je maakt kennis met vakjargon zoals catering, beheer van het wagenpark, ARBO-richtlijnen, BHV-procedures en signaleringssystemen in gebouwen. Na afronding van deze opleiding beschik je over een uitgebreide kennis van verschillende aspecten van facilitair management. Daarnaast doe je praktijkervaring op met opdrachten die gericht zijn op de praktijk, waarbij je de geleerde theorie direct kunt toepassen in jouw werkomgeving.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in beveiliging van gebouwen.
  • Je kunt een verhuisplan opstellen.
  • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer.
  • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten.
  • Je weet hoe je bewegwijzering in gebouwen kunt inrichten.
  • Je kunt een onderhoudsplan voor gebouwen opstellen.
  • Je bent in staat om te werken volgens ARBO.
  • Je kunt een planning voor gebouwenbeheer maken.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Gebouwenbeheer.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Gebouwenbeheer.

Diploma

Deze praktische opleiding MBO Facilitair medewerker (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MBO Facilitair medewerker (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MBO Facilitair Medewerker (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.