Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MBO Facilitair Medewerker (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Een facilitair medewerker speelt een cruciale rol in het dagelijkse reilen en zeilen van een organisatie door het uitvoeren van diverse huishoudelijke taken. Deze functie is dynamisch en omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden, waarbij ondersteuning van collega’s centraal staat om een optimale uitvoering van hun taken te waarborgen.

Deze complete opleiding van één jaar biedt praktische vaardigheden om deze rol effectief te vervullen. Je verwerft kennis over verschillende facetten van facilitair management, zoals schoonmaak, catering en wagenparkbeheer, evenals gebouwenbeheer en projectmanagement. Daarnaast leer je essentiële vaardigheden voor klant- en leveranciersrelaties, inclusief klachtenafhandeling en kwaliteitsbeheer.

Belangrijke onderwerpen zoals vergaderzaalbeheer, Arbo en BHV, evenals beveiliging van gebouwen en evaluatie van leveranciers, worden uitgebreid behandeld. De opleiding biedt een evenwichtige mix van theoretische kennis en praktijkgerichte opdrachten, waardoor je direct de geleerde concepten kunt toepassen in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Deze complete leergang bestaat uit vier modules en biedt een diepgaand inzicht in alle basisaspecten van het facilitaire vakgebied. Daarnaast worden onderwerpen behandeld die aanzienlijk bijdragen aan de toegevoegde waarde voor functies binnen een facilitaire werkomgeving.

Leerdoelen

 • Je hebt inzicht in de inhoud van een project.
 • Je bent in staat om een projectplanning op te stellen.
 • Je kunt SMART doelen formuleren.
 • Je kunt sturen op beheeraspecten.
 • Je kunt een onderhoudsplan voor gebouwen opstellen.
 • Je hebt inzicht in beveiliging van gebouwen.
 • Je weet hoe je bewegwijzering in gebouwen kunt inrichten.
 • Je bent in staat om een planning voor gebouwenbeheer te maken.
 • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer.
 • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten.
 • Je kunt een verhuisplan opstellen.
 • Je hebt inzicht in de communicatie voor een ondernemer.
 • Je bent in staat om de juiste gesprekstechnieken toe te passen.
 • Je weet hoe je kunt gaan onderhandelen.
 • Je bent in staat om met medewerkers een kritiekgesprek te voeren.
 • Ben je in staat om te werken volgens Arbo.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MBO Facilitaire zaken, MBO Gebouwenbeheer, MBO Werken in Projecten en MBO Communicatieve Vaardigheden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: MBO Facilitaire zaken, MBO Gebouwenbeheer, MBO Werken in Projecten en MBO Communicatieve Vaardigheden.

Diploma

Deze praktische opleiding MBO Facilitair Medewerker (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • MBO Facilitair Medewerker (1 jaar)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

MBO Facilitair Medewerker (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.