Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MBO Facilitair Leidinggevende (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Als leidinggevende binnen de facilitaire sector is het van essentieel belang om wendbaar te zijn en te kunnen inspelen op de veranderende behoeften van de organisatie en haar medewerkers. Deze opleiding biedt een uitgebreide mogelijkheid om je kennis en vaardigheden als facilitair manager verder te ontwikkelen. Diverse onderwerpen komen aan bod, waaronder situationeel leiderschap, het coachen van medewerkers, effectief wagenparkbeheer, het organiseren van (interne) verhuizingen, en het coördineren van schoonmaak- en cateringdiensten.

Naast theoretische inzichten op het gebied van facilitaire taken en managementvaardigheden, biedt deze opleiding praktijkgerichte opdrachten waarmee je de geleerde concepten direct kunt toepassen binnen je eigen organisatie en specifieke situatie. Dit stelt je in staat om niet alleen theoretische kennis te vergaren, maar ook om deze om te zetten in praktische oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je bent in staat om te werken volgens Arbo.
  • Je hebt inzicht in coaching.
  • Je weet hoe je werkzaamheden kunt delegeren.
  • Je kunt verschillende stijlen van leidinggeven toepassen.
  • Je kunt een verhuisplan opstellen.
  • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer.
  • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten.
  • Je bent in staat om medewerkers te motiveren en te coachen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Managementvaardigheden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Managementvaardigheden.

Diploma

Deze praktische opleiding MBO Facilitair Leidinggevende (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MBO Facilitair Leidinggevende (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MBO Facilitair Leidinggevende (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.