Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MBO Facilitair en Voorraadbeheer (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Facilitair management is een vakgebied dat zich richt op het effectief beheren en ondersteunen van operationele processen binnen organisaties. Als facilitair medewerker ben je betrokken bij een breed scala aan taken, variërend van het regelen van werkruimtes tot het beheren van voorraden en het coördineren van facilitaire diensten zoals catering en schoonmaak.

Gedurende deze opleiding krijg je inzicht in de essentie van facilitair management. Je leert over de structuur van facilitaire organisaties, de bijbehorende processen, en de principes van project- en voorraadmanagement. Belangrijke aspecten zoals Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu (KAM), het gebruik van Kritieke Prestatie-Indicatoren (KPI’s), het uitvoeren van benchmarks, en het beheer van gebouwen worden uitgebreid behandeld.

Als facilitair medewerker is het essentieel om snel te kunnen schakelen en in te spelen op de behoeften van medewerkers en de organisatie als geheel. Hierbij hoort ook een optimaal voorraadbeheer van beschikbare goederen. Deze opleiding voorziet je van de nodige kennis en vaardigheden om deze rol effectief te vervullen. Door middel van praktijkgerichte opdrachten pas je de geleerde theorie direct toe in de praktijk, waardoor je optimaal voorbereid wordt om een bijdrage te leveren aan het succes van jouw organisatie.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in voorraadbeheersystemen.
  • Je weet hoe je werkt met een voorraadplanning.
  • Je bent in staat om te werken volgens Arbo.
  • Je weet hoe je voorraadoptimalisatie toepast.
  • Je kunt een verhuisplan opstellen.
  • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer.
  • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten.
  • Je bent in staat om te werken met soorten voorraden.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Voorraadbeheer.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Voorraadbeheer.

Diploma

Deze praktische opleiding MBO Facilitair en Voorraadbeheer (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MBO Facilitair en Voorraadbeheer (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MBO Facilitair en Voorraadbeheer (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.