Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MBO Facilitair en Magazijnbeheer (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Het domein van facilitair management omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden en activiteiten die gericht zijn op het efficiënt ondersteunen van de bedrijfsvoering binnen organisaties. Als facilitair medewerker ben je betrokken bij verschillende taken, variërend van het beheren van werkruimtes tot het coördineren van facilitaire diensten zoals catering en schoonmaak. Daarnaast heeft de facilitaire dienst veelal de beschikking over een magazijn voor de opslag van goederen.

Gedurende deze opleiding krijg je inzicht in alle facetten van facilitair management en magazijnbeheer. Je leert over de structuur van facilitaire organisaties, de bijbehorende processen, magazijnbeheer, magazijninrichting en de principes van project- en inkoopmanagement. Belangrijke aspecten zoals Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu (KAM), het gebruik van Kritieke Prestatie-Indicatoren (KPI’s), het uitvoeren van benchmarks, en het beheer van gebouwen worden uitgebreid behandeld.

Als facilitair medewerker dien je flexibel te zijn en snel te kunnen inspelen op de behoeften van medewerkers en de organisatie als geheel. Deze opleiding biedt niet alleen theoretische kennis, maar ook praktijkgerichte opdrachten waarmee je de geleerde concepten direct kunt toepassen in de realiteit. Hierdoor ontwikkel je niet alleen meer kennis van het vakgebied, maar verwerf je ook de vaardigheden om effectief te functioneren in de dynamische omgeving van facilitair management en magazijnbeheer.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je weet hoe je omgaat met intern transport.
  • Je bent in staat om goederen te ontvangen en op te slaan.
  • Je hebt inzicht in magazijnfuncties.
  • Je kunt kwaliteit en veiligheid toepassen in je werk.
  • Je bent in staat om te werken volgens Arbo.
  • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten.
  • Je kunt een verhuisplan opstellen.
  • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Magazijnbeheer.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Magazijnbeheer.

Diploma

Deze praktische opleiding MBO Facilitair en Magazijnbeheer (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MBO Facilitair en Magazijnbeheer (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MBO Facilitair en Magazijnbeheer (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.