Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MBO Facilitair en Logistiek (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Facilitair management omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden en taken die gericht zijn op het ondersteunen van de operationele activiteiten binnen een organisatie. Als facilitair medewerker ben je betrokken bij het beheer en de coördinatie van diverse facilitaire diensten en voorzieningen om ervoor te zorgen dat medewerkers hun werk effectief kunnen uitvoeren. Dit omvat onder andere het faciliteren van werkruimtes, het beheren van voorraden en het regelen van facilitaire services zoals catering en schoonmaak.

Gedurende deze opleiding wordt dieper ingegaan op de verschillende aspecten van het facilitair management en logistiek. Je leert over de structuur van facilitaire organisaties, de processen die hierbij betrokken zijn, en de essentie van project- en logistiek management. Bovendien wordt aandacht besteed aan belangrijke facetten zoals kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu (KAM), het gebruik van Kritieke Prestatie-Indicatoren (KPI’s), het uitvoeren van benchmarks, en het beheer van gebouwen.

Praktijkgerichte opdrachten vormen een integraal onderdeel van deze opleiding, waardoor je de geleerde theoretische concepten direct kunt toepassen in de praktijkomgeving. Dit stelt je in staat om effectiever te worden in je rol als facilitair medewerker en om beter te kunnen inspelen op de behoeften van de organisatie en haar medewerkers.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in supply chain management.
  • Je bent in staat om te werken volgens Arbo.
  • Je kunt een verhuisplan opstellen.
  • Je hebt inzicht in logistieke concepten.
  • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten.
  • Je kunt logistieke parameters opstellen.
  • Je bent in staat om logistieke verbeteracties uit te voeren.
  • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Management en Logistiek.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Management en Logistiek.

Diploma

Deze praktische opleiding MBO Facilitair en Logistiek (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MBO Facilitair en Logistiek (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MBO Facilitair en Logistiek (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.