Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MBO Facilitair en Inkoop (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding worden alle essentiële vaktermen en aspecten van het facilitair management behandeld. Je verkrijgt inzicht in de kern van het vak, begrijpt de diversiteit aan taken die bij facilitair management komen kijken en past de theoretische kennis toe op praktische situaties binnen jouw organisatie. Als facilitair management professional ben je verantwoordelijk voor het bieden van de nodige middelen en diensten aan medewerkers, waardoor zij effectief kunnen werken. Deze opleiding biedt een uitgebreide verkenning van het vakgebied, met onder andere focus op gebouwenbeheer, vergaderzaalbeheer, verhuizingen, schoonmaak, BHV, Arbo en alles werkzaamheden binnen (facilitaire) inkoop. Het is een waardevolle kans om je te verdiepen en expertise op te bouwen in dit dynamische vakgebied.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je bent in staat om bestelmethodieken toe te passen.
  • Je hebt inzicht in vergaderzaalbeheer.
  • Je weet hoe je schoonmaak kunt meten.
  • Je bent in staat om te werken volgens Arbo.
  • Je hebt inzicht in de fasering van inkoop.
  • Je hebt inzicht in leveranciersselectiemethoden.
  • Je kunt een verhuisplan opstellen.
  • Je bent in staat om te sturen op prestatiemetingen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Inkoopbeheer.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: MBO Facilitaire zaken en MBO Inkoopbeheer.

Diploma

Deze praktische opleiding MBO Facilitair en Inkoop (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • MBO Facilitair en Inkoop (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

MBO Facilitair en Inkoop (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.