Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Facilitair Management en Magazijnbeheer (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Facilitair en magazijnbeheer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het omvat het effectief beheren en organiseren van faciliteiten en magazijnbeheer binnen een organisatie. Als facilitair medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende taken, zoals het magazijnbeheer, voorraadbeheer, onderhoud van faciliteiten, coördinatie van diensten en organiseren van schoonmaak en de catering. Belangrijke aspecten binnen dit vakgebied zijn onder andere het waarborgen van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieunormen (KAM), het gebruik van prestatie-indicatoren (KPI’s), en het uitvoeren van benchmarkanalyses. Tijdens deze 1-jarige opleiding krijg je inzicht in alle facetten van facilitair en magazijnbeheer, inclusief projectmanagement en voorraadbeheer. Door middel van praktijkgerichte opdrachten leer je de geleerde theorie toe te passen in de praktijk, waardoor je essentiële vaardigheden ontwikkelt om effectief te kunnen functioneren binnen dit dynamische vakgebied.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Deze complete leergang bestaat uit vier modules en biedt een diepgaand inzicht in alle basisaspecten van het facilitaire vakgebied. Daarnaast worden onderwerpen behandeld die aanzienlijk bijdragen aan de toegevoegde waarde voor functies binnen een facilitaire werkomgeving.

Leerdoelen

 • Je hebt inzicht in de facilitaire activiteiten.
 • Je bent in staat om een facilitaire omgevingsanalyse te maken.
 • Je weet hoe je doelgericht kunt verbeteren.
 • Je hebt kennis van kwaliteit, risico’s en milieu.
 • Je hebt inzicht in orderverzamelsystemen.
 • Je bent in staat om een magazijnlay-out te ontwerpen.
 • Je kent de verschillende orderverzamelsystemen.
 • Je bent in staat om magazijnautomatisering toe te passen.
 • Je hebt inzicht in facilitaire processen.
 • Je kunt een facilitair proces opstellen.
 • Je hebt inzicht in procesverbeteringen.
 • Je bent in staat om processen te implementeren.
 • Je kunt de ontwikkelingen binnen een organisatie in kaart brengen.
 • Je hebt inzicht in de cultuur binnen een organisatie.
 • Je kunt verschillende managementstijlen toepassen.
 • Je bent in staat een visie, missie en strategie op te stellen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Facility Management, HBO Magazijnbeheer, HBO Procesmanagement en HBO Management en Organisatie.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Facility Management, HBO Magazijnbeheer, HBO Procesmanagement en HBO Management en Organisatie.

Diploma

Deze praktische opleiding HBO Facilitair Management en Magazijnbeheer (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Facilitair Management en Magazijnbeheer (1 jaar)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Facilitair Management en Magazijnbeheer (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.