Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Facilitair Management en Logistiek (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Facilitair management en logistiek zijn erop gericht om de primaire processen binnen een organisatie optimaal te ondersteunen. Als facilitair medewerker ben je betrokken bij een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden die gericht zijn op het faciliteren van de behoeften van medewerkers en het efficiënt beheren van voorraden en uitvoeren van logistieke processen. Dit omvat onder meer het coördineren van faciliteiten en diensten, zoals schoonmaak, beveiliging, catering, voorraadbeheer en onderhoud van gebouwen.

Tijdens een opleiding in facilitair management en logistiek krijg je inzicht in de organisatorische aspecten van facilitair beheer, inclusief de processen die hierbij betrokken zijn, zoals projectmanagement, voorraadbeheer, logistieke processen en magazijnbeheer. Belangrijke aandachtsgebieden zijn onder andere het waarborgen van kwaliteit, Arbo en milieu (KAM), het werken met prestatie-indicatoren (KPI’s), het uitvoeren van benchmarks en het beheren van gebouwen.

Deze opleiding richt zich op praktijkgerichte opdrachten die de theoretische kennis verankeren in de realiteit van facilitair beheer. Het vereist een vaardigheid om snel te kunnen schakelen en effectief te reageren op de behoeften van medewerkers en de organisatie als geheel.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt kennis van kwaliteit, risico’s, Arbo en milieu.
  • Je hebt inzicht in het logistieke raamwerk.
  • Je bent in staat om te sturen op logistieke prestatie indicatoren.
  • Je bent in staat om een facilitaire omgevingsanalyse te maken.
  • Je bent in staat om een materiaalbehoefteplanning te maken.
  • Je hebt inzicht in de facilitaire activiteiten.
  • Je weet hoe je doelgericht kunt verbeteren.
  • Je kunt een effectief logistiek plan opstellen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Facility Management en HBO Logistiek Management.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Facility Management en HBO Logistiek Management.

Diploma

Deze praktische opleiding HBO Facilitair Management en Logistiek biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • HBO Facilitair Management en Logistiek
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

HBO Facilitair Management en Logistiek (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.