Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Facilitair Management en Inkoop (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Facilitair management en (facilitaire) inkoop omvatten een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden die gericht zijn op het efficiënt en effectief inkopen en beheren van facilitaire diensten binnen een organisatie. Als facilitair medewerker ben je belast met het waarborgen van een soepele werkomgeving voor alle medewerkers. Dit omvat het beheren van faciliteiten, het coördineren van diensten, het inkopen van producten en diensten en het uitvoeren van projectmanagement en het beheren van inkoopprocessen.

Tijdens deze 1-jarige opleiding leer je alle essentiële aspecten van facilitair management kennen. Je verdiept je niet alleen in de structuur en processen van facilitaire organisaties, maar ook in project- en inkoopmanagement. Belangrijke thema’s zoals kwaliteit, Arbo en milieu (KAM), het gebruik van KPI’s, benchmarking en gebouwenbeheer worden grondig behandeld.

Daarnaast krijg je de kans om de geleerde theorie direct toe te passen in de praktijk via praktijkgerichte opdrachten. Dit stelt je in staat om je kennis te verankeren en relevante vaardigheden te ontwikkelen die direct toepasbaar zijn in de facilitaire praktijk.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Deze complete leergang bestaat uit vier modules en biedt een diepgaand inzicht in alle basisaspecten van het facilitaire vakgebied. Daarnaast worden onderwerpen behandeld die aanzienlijk bijdragen aan de toegevoegde waarde voor functies binnen een facilitaire werkomgeving.

Leerdoelen

 • Je hebt inzicht in de facilitaire activiteiten.
 • Je bent in staat om een facilitaire omgevingsanalyse te maken.
 • Je weet hoe je doelgericht kunt verbeteren.
 • Je hebt kennis van kwaliteit, Arbo en milieu.
 • Je hebt inzicht in inkoopmanagement.
 • Je bent in staat om inkoopbeleid op te stellen.
 • Je weet hoe je kunt sturen op leveranciersmanagement.
 • Je kunt samenwerking en partnerships toepassen.
 • Je hebt inzicht in facilitaire processen.
 • Je kunt een facilitair proces opstellen.
 • Je hebt inzicht in procesverbeteringen.
 • Je bent in staat om processen te implementeren.
 • Je kunt de ontwikkelingen binnen een organisatie in kaart brengen.
 • Je hebt inzicht in de cultuur binnen een organisatie.
 • Je kunt verschillende managementstijlen toepassen.
 • Je bent in staat een visie, missie en strategie op te stellen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Facility Management, HBO Inkoopmanagement, HBO Procesmanagement en HBO Management en Organisatie.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Facility Management, HBO Inkoopmanagement, HBO Procesmanagement en HBO Management en Organisatie.

Diploma

Deze praktische opleiding HBO Facilitair en Inkoop (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Facilitair en Inkoop (1 jaar)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Facilitair Management en Inkoop (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.