Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Facilitair Management en Huisvestingsmanagement (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Binnen veel organisaties spelen facilitaire activiteiten en huisvestingsmanagement een belangrijke rol. Voor facilitair managers betekent dit een continu veranderende omgeving waarin ze flexibel moeten zijn en snel moeten reageren op de facilitaire- en huisvestingsbehoeften van de organisatie. Als je als facilitair manager je leiderschapsvaardigheden en kennis van facilitaire processen wilt verbeteren, is deze opleiding ideaal voor jou. Tijdens de opleiding verdiep je je in de interne werking van facilitaire diensten en de processen die daarbij horen. Onderwerpen zoals huisvestingsmanagement, Service Level Agreements, prestatie-indicatoren, logistiek en voorraadbeheer worden uitgebreid behandeld. Door middel van praktijkgerichte opdrachten pas je de theoretische kennis toe op echte situaties. Na afronding van de opleiding ben je goed voorbereid om effectief leiding te geven binnen een facilitaire context.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in de facilitaire activiteiten.
  • Je bent in staat om een facilitaire omgevingsanalyse te maken.
  • Je weet hoe je doelgericht kunt verbeteren.
  • Je hebt kennis van kwaliteit, risico’s en milieu.
  • Je hebt inzicht in organisatiegericht huisvesten.
  • Je kunt een analyse van vraag en aanbod maken.
  • Je weet hoe je komt van strategie naar een project.
  • Je bent in staat om een ontwerp voor huisvesting te maken.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Facility Management en HBO Huisvestingsmanagement.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Facility Management en HBO Huisvestingsmanagement.

Diploma

Deze praktische opleiding HBO Facilitair Management en Huisvestingsmanagement biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • HBO Facilitair Management en Huisvestingsmanagement
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

HBO Facilitair Management en Huisvestingsmanagement (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.