Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Facilitair Management en Huisvestingsmanagement (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Veel organisaties hebben te maken met facilitaire activiteiten en met huisvestingsmanagement. Voor facilitair management betekent dit een constant veranderende omgeving waarin flexibiliteit cruciaal is om aan de behoeften van de organisatie en de huisvesting te voldoen. Als facilitair manager wil je jouw managementvaardigheden en kennis van facilitaire zaken naar een hoger niveau tillen. Deze opleiding biedt de perfecte mogelijkheid hiervoor. Je verdiept je tijdens de opleiding in de structuur van facilitaire organisaties, huisvesting en de daaraan gekoppelde processen. Tijdens de opleiding komen vaktermen zoals Service Level Agreements, prestatie-indicatoren, huisvesting en voorraadbeheer aan bod. Je past de theoretische kennis toe via praktijkgerichte opdrachten die relevant zijn voor jouw werkomgeving. Na het afronden van deze opleiding ben je in staat om op een praktische wijze leiding te geven binnen een facilitaire setting.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Deze complete leergang bestaat uit vier modules en biedt een diepgaand inzicht in alle basisaspecten van het facilitaire vakgebied. Daarnaast worden onderwerpen behandeld die aanzienlijk bijdragen aan de toegevoegde waarde voor functies binnen een facilitaire werkomgeving.

Leerdoelen

 • Je hebt inzicht in de facilitaire activiteiten.
 • Je bent in staat om een facilitaire omgevingsanalyse te maken.
 • Je weet hoe je doelgericht kunt verbeteren.
 • Je hebt kennis van kwaliteit, risico’s en milieu.
 • Je hebt inzicht in organisatiegericht huisvesten.
 • Je kunt een analyse van vraag en aanbod maken.
 • Je weet hoe je komt van strategie naar een project.
 • Je bent in staat om een ontwerp voor huisvesting te maken.
 • Je hebt inzicht in facilitaire processen.
 • Je kunt een facilitair proces opstellen.
 • Je hebt inzicht in procesverbeteringen.
 • Je bent in staat om processen te implementeren.
 • Je kunt de ontwikkelingen binnen een organisatie in kaart brengen.
 • Je hebt inzicht in de cultuur binnen een organisatie.
 • Je kunt verschillende managementstijlen toepassen.
 • Je bent in staat een visie, missie en strategie op te stellen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Facility Management, HBO Huisvestingsmanagement, HBO Procesmanagement en HBO Management en Organisatie.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Facility Management, HBO Huisvestingsmanagement, HBO Procesmanagement en HBO Management en Organisatie.

Diploma

Deze praktische opleiding HBO Facilitair Management en Huisvestingsmanagement (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Facilitair Management en Huisvestingsmanagement (1 jaar)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Facilitair Management en Huisvestingsmanagement (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.