Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Facilitair Management en Hospitality (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

In elke organisatie spelen de facilitaire activiteiten en hospitality een cruciale rol. Voor het management van de facilitaire afdeling betekent dit vooral een continue afwisseling en de capaciteit om flexibel in te spelen op de behoeften van de organisatie. Als facilitair manager kun je je managementvaardigheden en kennis over facilitaire zaken naar een hoger niveau tillen door deze opleiding te volgen. Tijdens dit programma verdiep je je in de specifieke aspecten van hospitality en facilitair management, waaronder de organisatie van facilitaire diensten en de bijbehorende processen. Je leert vaktermen zoals Service Level Agreements, prestatie-indicatoren, logistiek en voorraadbeheer. Door middel van praktijkgerichte opdrachten pas je de verworven kennis direct toe in de praktijk. Na afronding van deze opleiding ben je goed voorbereid om op een praktische manier leiding te geven binnen een facilitaire- en hospitality omgeving.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in de facilitaire activiteiten.
  • Je bent in staat om een facilitaire omgevingsanalyse te maken.
  • Je weet hoe je doelgericht kunt verbeteren.
  • Je hebt kennis van kwaliteit, risico’s en milieu.
  • Je hebt inzicht in de hospitality-industrie.
  • Je kunt een koppeling maken naar hospitality in andere sectoren.
  • Je weet hoe je de klanttevredenheid kunt verhogen.
  • Je bent in staat kwaliteitsmanagement toe te passen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Facility Management en HBO Hospitality.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Facility Management en HBO Hospitality.

Diploma

Deze praktische opleiding HBO Facilitair Management en Hospitality (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • HBO Facilitair Management en Hospitality (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

HBO Facilitair Management en Hospitality (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.