Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Facilitair Management (6 maanden)

 999,00

Exclusief btw

Binnen elke organisatie zijn facilitaire activiteiten van essentieel belang. Voor facilitair managers betekent dit een dynamische omgeving waarin zij moeten kunnen inspelen op de steeds veranderende behoeften van de organisatie. Als je als facilitair manager je leiderschapsvaardigheden en kennis van facilitaire taken wilt verbeteren, is deze opleiding ideaal voor jou. Tijdens deze opleiding verdiep je je in de organisatie van facilitaire processen en de bijbehorende procedures. Je leert over termen zoals Service Level Agreements, prestatie-indicatoren, logistiek en voorraadbeheer. Door middel van praktische opdrachten pas je de theoretische kennis direct toe in de praktijk. Na afronding van deze opleiding ben je goed uitgerust om effectief leiding te geven binnen een facilitaire context.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Leerdoelen

  • Je hebt kennis van kwaliteit, risico’s en milieu.
  • Je bent in staat om een facilitaire omgevingsanalyse te maken.
  • Je hebt inzicht in facilitaire processen.
  • Je bent in staat om processen te implementeren.
  • Je hebt inzicht in procesverbeteringen.
  • Je bent in staat om doelgericht te verbeteren.
  • Je hebt inzicht in de facilitaire activiteiten.
  • Je kunt een facilitair proces opstellen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Facility Management en HBO Facilitaire Processen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende twee modules aan bod: HBO Facility Management en HBO Facilitaire Processen.

Diploma

Deze praktische opleiding HBO Facilitair management (6 maanden) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
  • HBO Facilitair management (6 maanden)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 999,00


Exclusief btw

HBO Facilitair Management (6 maanden)
 999,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.