Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Facilitair Management (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Als je als facilitair manager je horizon wilt verbreden en je wilt verdiepen in facilitaire processen, project- en inkoopmanagement, dan is deze opleiding absoluut iets voor jou. Als facilitair manager fungeer je als het centrale aanspreekpunt voor alle facilitaire diensten binnen de organisatie. Het vakgebied van facilitair management omvat een breed scala aan activiteiten die dagelijks kunnen variëren, wat betekent dat geen enkele werkdag hetzelfde is. Deze opleiding biedt een scala aan tools om inzicht te krijgen in belangrijke aspecten zoals kwaliteit, arbeidsomstandigheden, milieu, de balanced scorecard, logistiek en het gebruik van KPI’s.

Door de diversiteit aan onderwerpen krijg je een grondige verdieping in de verschillende facetten die bij dit vakgebied komen kijken. Je leert ook doelgericht leidinggeven, wat essentieel is voor succes in deze rol. Naast theoretische kennis, biedt de opleiding ook praktijkgerichte opdrachten, waardoor je de geleerde theorie direct kunt toepassen binnen jouw eigen organisatie en specifieke situatie.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Deze complete leergang bestaat uit vier modules en biedt een diepgaand inzicht in alle basisaspecten van het facilitaire vakgebied. Daarnaast worden onderwerpen behandeld die aanzienlijk bijdragen aan de toegevoegde waarde voor functies binnen een facilitaire werkomgeving.

Leerdoelen

 • Je hebt inzicht in facilitaire activiteiten.
 • Je bent in staat om een facilitaire omgevingsanalyse te maken.
 • Je weet hoe je doelgericht kunt verbeteren.
 • Je hebt kennis van kwaliteit, risico’s en milieu.
 • Je hebt inzicht in facilitaire processen.
 • Je kunt een facilitair proces opstellen.
 • Je hebt inzicht in procesverbeteringen.
 • Je bent in staat om processen te implementeren.
 • Je hebt inzicht in kwaliteitssystemen.
 • Je bent in staat om integrale kwaliteitszorg toe te passen.
 • Je weet hoe je stuurt op kwaliteitsdoelstellingen.
 • Je kunt Quality Control toepassen.
 • Je kunt de ontwikkelingen binnen een organisatie in kaart brengen.
 • Je hebt inzicht in de cultuur binnen een organisatie.
 • Je kunt verschillende managementstijlen toepassen.
 • Je bent in staat een visie, missie en strategie op te stellen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Facility Management, HBO Facilitaire Processen, HBO Kwaliteitsmanagement en HBO Management en Organisatie.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Facility Management, HBO Facilitaire Processen, HBO Kwaliteitsmanagement en HBO Management en Organisatie.

Diploma

Deze praktische opleiding HBO Facilitair Management (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Facilitair Management (1 jaar)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Facilitair Management (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.