Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Eventmanagement (1 jaar)

 1.899,00

Exclusief btw

Geniet je van het organiseren van evenementen? Het succesvol laten verlopen van zulke gelegenheden vereist zorgvuldige planning en organisatorisch talent. Je moet niet alleen effectief kunnen plannen, maar ook uitstekend kunnen communiceren met artiesten, beveiligers, vervoerders en leveranciers. Deze opleiding richt zich op projectmatig werken en leert je essentiële vaardigheden voor het opstellen van een draaiboek en het beheren van een strakke tijdsplanning.

Met het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) pas je direct de geleerde kennis toe. Talloze deelnemers hebben met succes deze opleiding doorlopen. Na het voltooien van dit programma ben je competent om facilitaire taken binnen een organisatie op een praktische wijze uit te voeren.

Deze complete leergang bestaat uit vier modules en biedt een diepgaand inzicht in alle basisaspecten van het facilitaire vakgebied. Daarnaast worden onderwerpen behandeld die aanzienlijk bijdragen aan de toegevoegde waarde voor functies binnen een facilitaire werkomgeving.

Leerdoelen

 • Je hebt inzicht in de organisatie van evenementen.
 • Je krijgt inzicht in de kwaliteitsborging bij evenementen.
 • Je kunt sturen op beheeraspecten van een evenement.
 • Je bent in staat om klantgericht te werken bij evenementen.
 • Je kunt een marketingplan opstellen voor een event.
 • Je kunt de fasen van het marktonderzoekproces omschrijven.
 • Je kunt het belang van marktsegmentatie uitleggen voor een event.
 • Je kunt marketingcommunicatie en de werking van het communicatieproces uitleggen.
 • Je kunt sturen op teamontwikkeling.
 • Je hebt inzicht in de inhoud van een evenementenproject.
 • Je bent in staat om een projectplanning op te stellen voor een event.
 • Je leert hoe je een evenementendraaiboek op kunt stellen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Eventmanagement, HBO Projectmanagement, HBO Managementvaardigheden en HBO Marketingmanagement.

Opleidingsprogamma

Tijdens de opleiding komen de volgende vier modules aan bod: HBO Eventmanagement, HBO Projectmanagement, HBO Managementvaardigheden en HBO Marketingmanagement.

Diploma

Deze praktische opleiding HBO Eventmanagement (1 jaar) biedt jou de kans om het diploma te behalen:
 • HBO Eventmanagement (1 jaar)
Gedurende het opleidingstraject werk je per module aan een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Hieruit moet jouw kennis van de behandelde onderwerpen duidelijk naar voren komen. Als je dit onderdeel met een positief resultaat afrondt, ontvang je het officiële diploma van deze opleiding.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 1.899,00


Exclusief btw

HBO Eventmanagement (1 jaar)
 1.899,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.